Χειροποίητα Κρητικά Κεραμικά

Κεραμικά προϊόντα

Διακρίσεις

Διακρίσεις
Διαμερίσματα και Στούντιο για ενοικίαση - Καβρός - Γεωργιούπολη

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει άνετα διαμερίσματα και στούντιο για ενοικίαση τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Βρίσκονται στη παραλία του Καβρού, κοντά στη Γεωργιούπολη, αλλά και δίπλα στη λίμνη του Κουρνά.

Διαμερίσματα και Στούντιο για ενοικίαση - Καβρός - Γεωργιούπολη

Με φανταστική θέα προς τα βουνά αλλά και τη θάλασσα.
Αρχική
Terra Cotta - Χειροποίητα Κρητικά Κεραμικά
Παρουσιάζοντας το Terra Cotta PDF Εκτύπωση E-mail

Terra CottaΕίμαστε ένα από τα παλαιότερα εργαστήρια κεραμικής τέχνης στην δυτική Κρήτη. Περνάει ήδη από πατέρα σε υιό επτά γενιές. Στο εργαστήριο μας, το οποίο βρίσκεται στους προποδες των Λευκών Όρεων κοντά στην πόλη των Χανίων (περιοχή Τσικαλαριών), δουλεύουμε εννέα άτομα.

Ειδικευόμαστε σε κεραμικά είδη πρακτικά, χειροποίητα (όλα στον τροχό αγγειοπλαστικής), υψηλής ποιότητας για καθημερινή οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Μεγάλη ποικιλία σε πιάτα, κούπες, βάζα, λάμπες, καντήλια, σαλατιέρες, γιουβετζακια, γάστρες, φρουτιέρες, μπολ, φλυτζάνες, τσαγιέρες, κηροπήγια, σετ κρασιού, ρακής, τραπεζιού, φλασκιά, πιθάρια, την σπάνια κούπα της δικαιοσύνης, και το μοναδικό κουρνιανό σετ αλατοπίπερου. Όλα αυτά σε πολλά μεγέθη και σε δώδεκα χρώματα.

Δίνουμε εγγυηση για την γνήσια χειροποίητη δουλειά, για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων (αφορά όλα μας τα είδη).

Διαβάστε περισσότερα...
 

Φωτογραφίες από το κατάστημα στο χωριό Κουρνάς

Συστάσεις

Το εργαστήριο κεραμικών Terra Cotta το συστήνουν οι πιο διάσημοι τουριστικοί οδηγοί του κόσμου.


Recommendations
Videos

Video 1

Video 2

Video 3